Racecursus

Racecursus

Ontdek de Ultieme Race-ervaring bij Johan Kraan Motorsports Academy – Jouw weg naar een Racelicentie

Welkom bij de Johan Kraan Motorsports Academy, dé plek waar jouw race-dromen werkelijkheid worden. Als een door de KNAF erkende raceschool, bieden wij jou de kans om je racelicentie te behalen door middel van onze uitgebreide 2- en 3-daagse racecursussen. Wat ons onderscheidt, is de ongeëvenaarde hoeveelheid rijtijd die je bij ons krijgt – omdat wij geloven dat écht leren racen alleen kan door te doen.

Waarom Kiezen voor Onze Racecursussen?

Bij de Johan Kraan Motorsports Academy staat jouw ontwikkeling als coureur centraal. Tijdens onze intensieve racecursussen krijg je niet alleen de kans om veel te rijden, maar ook om te leren over alle belangrijke aspecten van de autosport:

  • De ideale racelijn voor maximale snelheid
  • Overstuur en onderstuur: herkennen en corrigeren
  • Optimale remtechnieken voor snellere rondetijden
  • Het gebruik van slipstream om concurrenten in te halen
  • Efficiënt en veilig inhalen op het circuit
  • De perfecte start maken
  • Procedures rondom safety cars, code 60, en rollende starts

Onze racecursussen zijn ontworpen om jou een diepgaand begrip van racen te geven, zodat je met vertrouwen en kunde op het circuit kunt presteren.

Verdiep je kennis met de Masterclass

Voor diegenen die hun race-vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, bieden wij de Masterclass. Deze tweedaagse cursus is speciaal ontworpen voor coureurs die reeds een licentiecursus hebben voltooid en hun techniek en snelheid verder willen verbeteren. Onder leiding van onze ervaren instructeurs duik je dieper in de technieken die je al kent en ontdek je nieuwe strategieën om je prestaties op het circuit te verbeteren. Let op: de Masterclass omvat geen licentie-examen.

Jouw Racecarrière Begint Hier

Klaar om de uitdaging aan te gaan en je racevaardigheden te ontwikkelen bij een van de meest vooraanstaande racescholen van Nederland? Bezoek www.ikwilracen.nl voor meer informatie over onze cursusdata en hoe je je kunt inschrijven.

Bij de Johan Kraan Motorsports Academy wacht je niet alleen een cursus, maar een avontuur.

Waar wacht je nog op? Start vandaag nog jouw racecarrière!