Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van coureurs gedurende een seizoen

Je kind heeft een droom om een carrière in de autosport te maken.
Maar hoe moet je dat nu aanpakken? Welk team is het beste en in welke klasse ontwikkelt hij/zij het beste? Vragen die we dikwijls krijgen.
Johan Kraan heeft ruim 25 jaar ervaring als coureur en als teameigenaar op het hoogste niveau. Deze ervaring gebruiken we om het beste traject voor jouw kind te kiezen.

Zo’n raceweekend begint al op donderdag en kent allemaal verplichte formaliteiten zoals keuringen, briefings, trackwalk, trainingssessies om de afstelling in de wagen te zetten, kwalificaties en uiteindelijk op de zaterdag en zondag de races. En vooral veel wachten en data analyseren. Super leuk om als ouder een keer mee te maken, maar heel tijdrovend.
Er moet ook geld verdiend worden en daarvoor is het handig om een persoonlijke begeleider te hebben die je kind precies de juiste skills bijbrengt en er voor zorgt dat het team precies doet wat goed is voor de coureur.
Johan Kraan is in te huren als persoonlijk begeleider en zorgt dat de juiste tickets en hotels worden geboekt en jouw kind op de juiste manier wordt begeleidt. Uiteindelijk kom jij aan op zaterdag en vertrekt op zondag zodat je de minste tijd verliest op de zaak.

Neem contact op met Johan Kraan voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.