Mazda MX-5 Cup stoelen beschikbaar!

De Mazda MX-5 Cup is een van de meest interessante race cups van Nederland waarin gebruik word gemaakt van het nieuwste model de MX-5 2.0 ND met meer dan 200PK. Er word gereden op Hankook slicks. Dit kampioenschap word verreden in Nederland en Belgie op circuits als Assen, Zandvoort, Zolder en Spa Francorchamps met deelnemers uit Nederland, Belgie, Zwitserland, Polen en Duitsland. Een officieel Nederlands Kampioenschap met professionele TV opnamen, een van de leukste en populairste race klasse in Nederland.

Vanaf de start van de cup in 2019 neemt Johan Kraan Motorsports succesvol deel aan deze cup met maar liefst 7 auto’s. in beide jaren hebben we een aantal overwinningen geboekt waaronder het behalen van de kampioenschap titel. De kampioen was niet alleen junior kampioen maar ook nog eens overall kampioen!

Johan Kraan Motorsports gebruikt deze serie als junior ontwikkeling programma voor de Lamborghini Super Trofeo. De winnaars van 2019 en 2020 zijn succesvol opgenomen in het Lamborghini Young Driver Programen vechten nu mee aan de kop in de Lamborghini Super Trofeo.

Mazda MX-5 kallender:
9-10-11 April                     Openingsraces – F1 Circuit Zandvoort (NL)
4-5-6 Juni                            Spa Euro Races – F1 Circuit Spa-Francorchamps (B)
9-10-11 Juli                        Superprix – Circuit Zolder (B)
6-7-8 Augustus                 Gamma Racing Day – TT Circuit Assen (NL)
17-18-10 Augustus         DTM Assen – TT Circuit Assen (NL)
15-16-17 Oktober            Racing Festival – F1 circuit Spa-Francorchamps (B)
29-30-31 Oktober            Hankook Finale Races – TT Circuit Assen (NL)

Rijden in ons team betekend onvergetelijke weekenden op basis van een arrive and drive pakket.
De auto word onderhouden volgens de hoogste standaarden, rijders krijgen professionele begeleiding in de form van rijder coaching en data analyse en daarnaast maak je gebruik van onze hospitality lounge. We beschikken over nieuwe trailers met moderne uitrusting en uitstraling, de nieuwste setup tools en genoeg ruimte om van alles een reserve onderdeel mee te nemen. Ook hebben wij een eigen schade herstel bedrijf om flexibel en goedkoop te zijn in het repareren van eventueel gereden schades.

Naast racen in de cup hebben we ook veel testdag mogelijkheden en gelegenheden voor het uitnodigen van jou sponsoren. Met rijders variërend van 15 tot 65 jaar is er altijd plek voor een ieder die geïnteresseerd is in racen en winnen, het hebben van een beetje lol en een perfecte service.

Naast de Ford Fiesta Sprint cup, nemen wij met Johan Kraan Motorsports ook deel aan de Mazda MX-5 Cup en de Lamborghini Super Trofeo (EK).

Aarzel niet om contact op te nemen met de team manager voor vragen of aanvullende informatie via
admin@johankraan.nl

Om een beeld te krijgen van de cup neem een kijkje op https://youtu.be/P5HqiebUhPw of op https://youtu.be/hwAbJzNHpA8