Ford Fiesta Cup stoelen beschikbaar

De Ford Fiesta Sprint Cup is een Nederlands kampioenschap, uitermate geschikt voor de junioren maar ook zeker voor de senioren.
In deze cup word gebruikt gemaakt van het nieuwste model van de Fiesta ST-Line met meer dan 150PK, er word gereden op Hankook slicks.

Deze cup word verreden in Nederland en België op circuits als Assen, Zandvoort, Zolder en Spa Francorchamps. Het is een officieel NK met professionele TV opnames en deelnemers uit Nederland, België, Polen en Duitsland. Kortom de perfecte cup om aan je race carrière te beginnen.

Vanaf de start van deze cup in 2017 heeft Johan Kraan Motorsports succesvol deelgenomen aan deze cup met meerdere auto’s. De cup heeft meer dan 30 deelnemers in 2021 en wij hebben nog 2 auto’s beschikbaar voor een arrive & drive pakket.

Wedstrijd kalender:
9-10-11 April                            Openingsraces – Circuit Zandvoort (NL)
4-5-6 Juni                                  Spa Euro Races – Spa-Francorchamps (B)
9-10-11 Juli                               Superprix – Circuit Zolder (B)
6-7-8 Augustus                         Gamma Racing Day – TT Circuit Assen (NL)
15-16-17 Oktober                    Racing Festival – Spa-Francorchamps (B)
29-30-31 Oktober                     Hankook Finale Races – TT Circuit Assen (NL)

Race Format:
1 vrije training
1 Kwalificatie
2 races van 30 minuten

Rijden in ons team betekend onvergetelijke weekenden op basis van een arrive and drive pakket.
De auto word onderhouden volgens de hoogste standaarden, rijders krijgen professionele begeleiding in de form van rijder coaching en data analyse en daarnaast maak je gebruik van onze hospitality lounge. We beschikken over nieuwe trailers met moderne uitrusting en uitstraling, de nieuwste setup tools en genoeg ruimte om van alles een reserve onderdeel mee te nemen. Ook hebben wij een eigen schade herstel bedrijf om flexibel en goedkoop te zijn in het repareren van eventueel gereden schades.

Naast racen in de cup hebben we ook veel testdag mogelijkheden en gelegenheden voor het uitnodigen van jou sponsoren. Met rijders variërend van 15 tot 65 jaar is er altijd plek voor een ieder die geïnteresseerd is in racen en winnen, het hebben van een beetje lol en een perfecte service.

Naast de Ford Fiesta Sprint cup, nemen wij met Johan Kraan Motorsports ook deel aan de Mazda MX-5 Cup en de Lamborghini Super Trofeo (EK).

Aarzel niet om contact op te nemen met de team manager voor vragen of aanvullende informatie via
admin@johankraan.nl

Om een beeld te krijgen van de cup neem een kijkje op https://www.youtube.com/watch?v=i3NG5rwqZOI